Hoe krasbestendig is een ontwerp dat wordt aangebracht met de edding 4200 porselein-penseelstift nadat deze is gebakken?

De inkt in de edding 4200 porselein-penseelstift is ontworpen voor decoratieve doeleinden en is niet bedoeld voor delen van het porselein die worden gebruikt om te snijden, eten of drinken (je mag dus alleen de rand van een bord of de buitenkant van een mok decoreren) . Het is dus niet bestand tegen krassen van messen en vorken, enz., Hoewel het wel een additief bevat om uw gepersonaliseerde ontwerp robuuster te maken en het de best mogelijke bescherming tegen krassen te bieden.

Afhankelijk van het soort materiaal en de mate van gebruik kunnen we het ontstaan van lichte gebruikssporen niet uitsluiten. Zorg er bij het in- en uitladen van de vaatwasser voor dat uw met de hand ontworpen item niet onderhevig is aan wrijving en wrijving, door het zo in de vaatwasser te plaatsen dat het niet in contact komt met ander serviesgoed en bestek. Gebruik bij het afwassen met de hand geen afwasborstel of agressieve schoonmaakmiddelen zoals schuurmiddelen en schuursponsjes.

Was dit artikel nuttig?

Disclaimer: Om u te kunnen helpen in de door u gekozen taal, hebben wij deze pagina automatisch vertaald. Hierdoor is het mogelijk dat de tekst kleine grammaticale fouten bevat.