Welk edding kan ik gebruiken om op leisteen en leistenen krijtborden te schrijven?

Voor permanent schrijven op leistenen krijtborden raden we onze edding 4000 matte lakmarkers en edding 4040 matte lakmarkers aan . Deze pennen zijn ideaal voor semi-matte ontwerpen op donkere en bijzonder poreuze ondergronden. Hun verfachtige, dekkende inkt is op waterbasis en geurvrij, maar ook weerbestendig en extreem lichtecht.

Als je het schrift van een leisteen krijtbord wilt kunnen vegen, raden we onze krijtmarkers aan , zoals de edding 4090 of de edding 4095. Als het oppervlak van je krijtbord glad en niet-poreus is, zou je moeten kunnen afvegen gemakkelijk van het schrijven met een vochtige doek.

Zowel onze matte verfmarkers als onze krijtmarkers werken met een pompsysteem, dus je moet ze goed schudden voor gebruik. Verwijder na het schudden de dop en pomp met de marker totdat er inkt in de punt verschijnt.

Was dit artikel nuttig?

Disclaimer: Om u te kunnen helpen in de door u gekozen taal, hebben wij deze pagina automatisch vertaald. Hierdoor is het mogelijk dat de tekst kleine grammaticale fouten bevat.