Hoe kan de edding 8050 bandenmarker van banden worden verwijderd, zonder een spoor achter te laten?

Over het algemeen is de inkt van de edding 8050 bandenmarker niet bestand tegen bijvoorbeeld motorolie, benzine en diesel. Banden zijn wel bestand tegen deze bestanddelen. Ook kan terpentine werken. Wij kunnen niet garanderen dat het mogelijk is de marker van het oppervlak van de band te verwijderen zonder een spoor achter te laten, omdat het oppervlak niet gesloten is.